Tratamentul care combate acneea, petele pigmentare si parul nedorit de pe corp

tratament Or-LightIndiferent ca te confrunti cu acnee, cu pete pigmentare sau vase mici dilatate ori vrei sa scapi de parul nedorit de pe corp, exista un tratament care combate toate aceste probleme. Afla care este solutia miraculoasa!

Cum sa scapi rapid de parul nedorit de pe corp

Yperion aduce noul patent unic SPL (square pulse light) ce reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL. SPL Or-Light este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Mai mult de atat, cu acest aparat este eliminata posibilitatea oricarei arsuri.  Un tratament de epilare definitiva SPL Or-Light conduce in medie la o reducere in numarul de fire temporara in medie cu 70% pentru 3 luni, iar dupa 6 sedinte se distrug  90% din firele de par.

Stiinta Or-Light a descoperit ca lumina cu spectrum intre 400 si 1000 de nanometri are efecte fantastice asupra pielii, dand maxima energie celulelor ce duce la o foarte mare imbunatatire a sanatatii si calitatii tenului! Astfel, cu  acest aparat de epilare definitiva, metabolismul intracelular este mult intensificat, iar sintetizarea fibroblastelor, precum elastina si colagenul, este accelerata.

Are efecte de fotolifting

Dupa varsta de 25 de ani, activitatea celulara scade treptat, iar tonusul si elasticitatea isi pierd din capacitate. Inca dupa prima sedinta cu Or-Light, pielea isi va recapata energia, tonusul si prospetimea. Acest tratament reprezinta un imbold pentru metabolismul celular, liniile fine si ridurile fiind reduse considerabil.

Combate petele pigmentare, pistruii si petele solare

Tipul spectrumului folosit pentru aceasta lumina are ca tinta acumularile de melanina din toate aceste pigmentari. Rezultatele cu SPL Or-Light sunt exceptionale – aceste bile de culoare inchisa spargandu-se si iesind spre suprafata in decurs de cateva zile, in cele din urma descuamandu-se, iar rezultatul final fiind indepartarea petelor pigmentare.

Lupta eficient impotriva acneei

Principala bariera in tratarea acneei sunt bacteriile (Propionibacterium acnes). Lumina SPL din Or-Light are rol astringent, de curatare si de eliminare a microbilor aflati in pori, inflamatia fiind oprita. Astfel, chiar dupa prima sedinta, tenul devine mai neted, mai curat si mai luminos.

Reduce dilatatia vaselor de sange mici, superficiale

Energia luminii actioneaza catre vasele capilarelor deformate, facandu-le sa revina la forma initiala si resorbandu-se. Capilarele nu vor mai fi vizibile la suprafata iar tenul va arata uniform si in acelasi timp improspatat.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *