Se lanseaza in premiera in Romania o noua procedura medicala impotriva caderii parului

01-intro-COMP-1940181Clinica SlimArt lanseaza in premiera tratamentul de regenerare a scalpului si foliculilor de par, constand in combinarea a doua proceduri : terapia MyCells si tratament cu lumina focalizata, singura terapie fara riscuri, fara efecte secundare, cu rezultate de reusita in procent de minim 80% intr-un termen foarte scurt.

SlimArt lanseaza acum principalul competitor al implanturilor de par, procedura cu rata mult mai mare de succes, fara efecte adverse, risc de respingere , termen de recuperare si costuri excesive. Cele doua tratamente, efectuate separat, au rata individuala de succes de 85%, insa efectuate concomitent, micsoreaza timpul de tratament necesar si sporesc gradul de regenerare a foliculilor de par.

MyCells- tratament cu celulele din propriul sange

Metoda autologa “MyCells” foloseste propriul sange al pacientului pentru a obtine “Plasma bogata in plachete” (“Platelet Rich Plasma” – PRP), concentrata in plachete si factori de crestere. Prin injectarea plasmei bogate in plachete in corp, este accelerat procesul natural de vindecare al pielii, prin stimularea productiei de colagen nou, revascularizarii si regenerarii celulare. Tratamentul are  rezultate durabile si nicio reactie adversa, toate componentele plasmei fiind 100% biocompatibile.

Cercetarile au demonstrat ca tratamentul cu plasma bogata in plachete stopeaza caderea parului si stimuleaza cresterea parului, prin imbunatatirea vascularizarii foliculilor pilosi, stimularea productiei de celule noi sanatoase, cresterea stadiului anagen (de crestere activa a parului) si incetinirea degradarii celulare.

Stimularea cresterii parului prin fototerapie

Desi razele ultraviolete au fost extrem de blamate, ele pot avea au efect benefic in tratarea unor afectiuni ale pielii, cum ar fi vitiligo, psoriazis, atopie, eczeme sau alopecie areata. Tratamentul cu lumina are o traditie lunga, cel mai cunoscut fiind cel cu radiatia UVA pentru remiterea placilor de psoriazis (tratament UVA).

Fototerapia stimuleaza cresterea parului prin imbunatatirea circulatiei sangvine ce aduce nutrienti importanti in interiorul foliculului, in timp ce indeparteaza substante daunatoare cum ar fi DHT.

Tratamentul se face sub control medical, cu doze calculate in functie de afectiunea fiecarui pacient, dar si dupa tipul de piele (fenotip). Este necesara o suita de sedinte spatiate la 2-3 zile interval, pe o perioada de 3 luni, efectele fiind vizibile pe intreg parcursul tratamentului.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *