Mirela Vescan a gasit elixirul frumusetii pentru o privire luminoasa si fara cearcane

pozaCearcanele, pungile de sub ochi si liniile fine sunt o problema pentru multe femei, aceste imperfectiuni cauzand un aspect obosit al ochilor si adaugand cativa ani pe chip. Make-up artistul Mirela Vescan a apelat la inovatia laboratoarelor TEOXANE, tratamentul Redensity Eyes, singurul filler special creat pentru umplerea din zona ochilor, dedicat femeilor moderne care au un program incarcat si care vor sa-si recapete aspectul odihnit.

„Pentru mine, tenul este o carte de vizita si este firesc sa accept ca timpul trece si trebuie sa am mai multa grija de el. Am tratat mai intai cuperoza si pigmentatiile, iar apoi a urmat zona ochilor. Pentru aceasta am ales tratamentul Redensity Eyes, un filler special creat pentru zona delicata a ochilor. Primul tratament l-am realizat acum un an, iar de curand l-am reluat si am observat ca timpul a trecut in favoarea mea. Scopul meu este promisiunea Andreei Iftimie de a arata mai bine peste 10 ani decat in momentul de fata, iar de cand am inceput tratamentul ma apropii din ce in ce mai mult de acest ideal”, povesteste Mirela Vescan.

Tratamentul Redensity Eyes reprezinta injectarea printr-o tehnica aparte a unui complexul dermorestructurant compus din aminoacizi, vitamine, minerale, antioxidanti sprijina redensificarea pielii delicate si subtiate din zona ochilor. Daca inainte substantele folosite pentru corectarea santurilor expuneau pacientii la risc de edem, iar rezultatele erau impredictibile, Redensity Eyes este lipsit de aceste contraindicatii, neafectand in niciun fel tesutul ocular. Efectul maxim al tratamentului apare la 2-3 zile si dureaza pana la 1-2 ani. Redensity Eyes este recunoscut inclusiv international, primind anul trecut premiul pentru cel mai bun filler la Congresul Mondial de Estetica AMEC Paris 2014.

Redensity_II

„Formula speciala si patentata are la baza concentratia ideala (15mg/g) de acid hialuronic, care rehidrateaza şi redensifica dermul. Mai mult decat atat, Redensity Eyes detine o serie de substante ce se regasesc in mod natural in organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce contine aminoacizi, antioxidanti, minerale si vitamine. Sa nu uitam si de lidocaina, care ofera un confort sporit pacientului in timpul injectarii, datorita efectului anestezic”, a explicat Andreea Iftimie, medic si manager medical Fazzada.

Redensity Eyes nu are contraindicatii si este recomandat persoanelor de orice varsta care doresc estomparea cearcanelor sau a pungilor inestetice de sub ochi.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *