“Ţi-am pus gând rău” este cel de-al doilea single marca Shaz

Shaz 4

Ţi-am pus gând rău” este cel de-al doilea single marca Shaz, o piesă cu un sound actual ce îi va face ascultătorii să dea play piesei iar și iar. Aşa cum încep să ne obişnuiască, băieţii de la Shaz au o poveste în spate, dacă nu la fel de haioasă ca cea de la piesa “Dragoste-n mare”, cel puţin la fel de interesantă.

Shaz este acronimul membrilor proiectului, Ștefan. Horia, Alex și Zamir, doi ingineri, un student israelian la Conservator și un geograf/publicitar/pilot/voluntar pe ambulanță, fapt ce arată că ocupațiile celor patru explică de la sine eclectismul. Cu inspirații de la Muse la Porcupine Tree, Shaz se laudă cu un album de 19 piese în regim propriu, de la producție muzicală la filmare de videoclip.

Idea piesei Ţi-am pus gând rău a pornit de la o cerere în căsătorie, una mai specială. Inevitabil versurile piesei vorbesc şi despre cotiturile unei relaţii de cuplu, dar şi despre decizia personajului de a fi asumat şi a face marele pas.  Piesa este o metaforă continuă, cu referinţe către soare, călătorii şi tot ce ne place nouă mai mult. E un fel de lună de miere continuă. Aşa cum e relaţia mea în clipa asta.”, declară Ștefan Mureșeanu.

Filmările videoclipului piesei „Ţi-am pus gând rău” au avut loc într-un cadru absolut special din Bali și au durat cinci zile. Imaginile din clip surprind și redau întocmai atmosfera de vacanţă din Bali. O întâmplare inedită din cadrul filmărilor o reprezintă maimuţele, curioase fiind de camera de filmat şi obiectivul acesteia, iar protagoniştii au fost animaţi de curiozitatea lor. Clipul poartă semnătura artistului Ştefan Mureşeanu.

Deşi am fost un pic egoist, mă bucur foarte mult de videoclipul pe care l-am realizat în Bali, mai ales că plecarea a fost o vacanţă surpriză, de care iubita mea a aflat fix în aeroport. Atât prin versurile piesei şi peisajul din Bali am reușit să concretizăm în imagini viziunea pe care o aveam asupra videoclipului. Tot ce se poate observa în cadrele filmate, a venit natural pentru realizarea acestui clip. Piesa şi mesajul acesteia ne-au ajutat foarte mult. Energia și starea pe care o transmite piesa ne-au făcut să alegem cele mai bune cadre, iar asta se vede și în imagini. Atmosfera a fost una relaxată, de vacanţă unde vreme de zece zile ne-am simțit foarte bine, iar videoclipul transmite întocmai și această stare.”, a menționat regizorul.

Single-ul „Ţi-am pus gând rău” este lansat sub egida Shaz, piesa fiind produsă în studioul Fast Track Studio de către Ștefan Mureșeanu, iar linia melodică şi versurile poarta semnătura artistului.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *