Sărbătorește Ziua Mondială a Sănătății Digestive cu o dietă echilibrată

Fibre din mar si ovaz

Pe 29 mai se sărbătoreşte Ziua Mondială a Sănătății Digestive, o bună ocazie de a aduce în atenția tuturor importanța unei alimentații echilibrate și a unui stil de viață activ pentru a avea o digestie sănătoasă. Sistemul digestiv joacă un rol central în susținerea funcției imunitare, dar și în funcționarea zilnică a întregului organism. Cunoscute pentru rolul lor important în reglarea tranzitului intestinal, alimentele cu conținut ridicat de fibre sunt sățioase și au relativ puține calorii, fiind astfel aliați de nădejde pentru un sistem digestiv sănătos. Prin includerea mai multor fructe, legume și cereale integrale în alimentație se crește aportul de fibre atât de necesar organismului nostru.

„Sistemul digestiv are un rol important prin prelucrarea alimentelor consumate oferind corpului nutrienții necesari și energie. Dacă am cunoaște cât de mult ne ajută în fiecare zi sistemul nostru digestiv, am avea mai multă grijă de el. De aceea, trebuie să consumăm zilnic alimente bogate în fibre, probiotice și să ne hidratăm corespunzător. Legumele, cerealele integrale, ovăzul, fructele mențin o digestie sănătoasă prin conținutul bogat de fibre, iar un intestin sănătos contribuie la menținerea unui sistem imunitar sănătos”, a declarat Conf. Univ. Corina Zugravu, medic primar în igiena alimentației și nutriție, membru în Comitetul Consultativ în Nutriție al Herbalife.

O alegere potrivită pentru a susține o digestie sănătoasă este produsul Herbalife Nutrition cu fibre din măr și ovăz, acesta reprezentând o modalitate delicioasă și rapidă de a crește consumul zilnic de fibre.

Băutura cu fibre din măr și ovăz ajută la atingerea necesarului zilnic recomandat de fibre, de 25g pe zi pentru adulți. Se prepară foarte ușor cu apă sau poate fi adăugată în shake-ul preferat. Are 5g de fibre și 18 kcal per porție și 6 surse naturale de fibre. Conține atât fibre solubile, cât și insolubile, dar nu și zaharuri și îndulcitori artificiali.

Produsul Fibre din mărși ovăz este disponibil exclusiv prin rețeaua de membri independenți ai companiei.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *