Puterea buclelor in jocul tendintelor!

bucle640x430

Spune “Adio” coafurilor complicate cu sute de agrafe si accesorii! A venit timpul naturaletei si elegantei! Opteaza pentru  o coafura care sa faca o declaratie de stil in aceasta primavara: cea creata din bucle. Un trend omniprezent pe catwalk, buclele au creat deliciul hairstylistilor, la crearea look-ului pentru show-uri importante din lumea modei.

Pentru un aspect mai rebel, s-a optat pentru bucle neglijente, care nu au o forma bine definita, par nearanjate, ca si cum ti-ai fi facut somnul de frumusete, dar ai uitat sa-ti aranjezi buclele. Desi nu e o coafura bine studiata, a fost printre preferatele hairstylistilor de la Saptamanile Modei.

Look-urile naturale si minimaliste au reprezentat una dintre directiile-cheie in frumusete pentru acest sezon. Asa ca, buclele cu aspect natural, simple, care par aranjate doar cu degetele si nu sunt bine studiate, sunt de incercat.

RO_CF2132-bucle-redim Si tu poti avea onduleurile spectaculoase ale modelelor de pe catwalk cu ondulatorul de par de la Rowenta, creat special pentru Elite Model Look. Le poti realiza usor si rapid, pentru ca are un timp scurt de incalzire – 60 de secunde –  si temperatura de 180⁰C, iar buclele tale sunt bine definite si stralucitoare datorita invelisului ceramic.

Obtine usor cele mai vanate bucle de pe catwalk, cu ondulatorul Rowenta CF2132 for Elite Model Look!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *