Rochia din radiografii, 2 luni de munca intensa pentru designerul Claudia Rawlings

claudia_rawProaspat intoarsa din Marea Britanie, unde a studiat Designul Vestimentar , invatand ce inseamna Fashion cu adevarat,  Claudia Rawlings vine cu ceva diferit pe piata de moda din Romania.

Una dintre piesele de rezistenta , care pune in valoare perfect talentul designerului, este rochia “Mysterious Dream”,  realizata 100% din radiografii.

“Este o rochie pe care am visat-o”,  spune Claudia Rawlings, zambind, atunci cand si-a amintit de unde a inceput povestea fabuloasei rochii. “Inainte sa plec din Romania, am urmat aici Scoala de Arte, la Brasov. Intr-o zi aveam nevoie de hartie colorata ca sa realizam un proiect, insa situatia m-a prins pe picior gresit. Ca sa rezolv acesta dilema, am “apelat” la radiografiile pe care le avem in geata.  Atunci am realizat ce creatii incredibile pot iesi din combinatia material, radiografie”, continua designerul.

claudia_rawlings_r

Ani mai tarziu, cand a devenit un designer consacrat, Claudia Rawlings a visat aceasta rochie a carei realizare a durat nu mai putin de 2 luni. “Imi place sa combin elementele fine, precum matasea ,  cu elementele brute, in acest caz, radiografia.  Rochia , care pare fragila  ca de sticla, este foarte grea, are corset si o crinoline elaborate.  Asimetria tiparului se completeaza perfect cu jocul texturilor despre care vorbeam mai devreme ”, conchide fashion designerul.

In viitorul foarte apropiat, designerul Claudia Rawlings lanseaza o nou colectie care, asa cum ne-a obisnuit deja, va contine o piesa cu adevarat speciala.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *