Majda Aboulumosha, defilare într-o ținută unicat Raluca Soare la Gala Atipic Beauty. Colecție nouă pentru designerul român, lansată la Gala Transilvania Fashion

 

Actrița și vedeta TV Majda Aboulumosha a defilat alături de Alivia în cadrul Galei Atipic Beauty 2022, ambele purtând ținute unicat realizate de designerul român Raluca Soare.

Majda a purtat rochia corset cu aripi de insectă, inspirată din colecția Fashionable Insects by Mugler, din anul 1997, în timp ce Alivia a îmbrăcat o rochie unicat albastră.

Alivia Petrea are 25 de ani și locuiește în Iași. Încă de când era copil, a fost pasionată de știință și artă. A studiat biologie la Facultatea de „Științele Vieții” Iași, apoi a absolvit un master în Consiliere de mediu la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Acum studiază la al doilea master în domeniul geneticii moleculare. Este profesor, biolog și interior designer. Deviza ei este „totul e posibil!”… dacă îți dorești cu adevărat și muncești pentru idealurile tale. Anul acesta va reprezenta România la concursul internațional Miss Wheelchair World 2022.

„Vă fac cunoștință cu Alivia. Un om cu poveste de viață impresionantă și de la care ai ce învăța! E un om care construiește o mulțime de lucruri în jurul ei cu sufletul și mintea puternică. Ne-am privit, ne-am luat de mâna și am defilat! A fost o onoare să-i fiu parteneră. Orice dizabilitate poate rupe orice barieră atunci când dorința din suflet și iubirea este mare, atunci când îți dorești să fii o inspirație!”, a scris Majda în social media după eveniment.

„M-am bucurat enorm că cele două rochii au ajuns la două femei atât de puternice, care au încredere în forțele proprii și au curaj să se exprime exact așa cum sunt ele. Aceasta este și esența ținutelor Raluca Soare, <<poartă-le așa cum ești>>.”, a declarat designerul român după eveniment. 

Cu doar o seară înainte, Raluca Soare și-a lansat și cea mai nouă colecție, direct pe catwalk-ul Galei Transilvania Fashion, la Cluj Napoca, unde modelele au defilat pe mix creat special pentru Raluca de către artista Corina Sucarov. „The Power of Colors” este o colecție-explozie de culoare, de forță, de entuziasm, cu piese curajoase, colorate, sofisticate și ținute la limita dintre couture și ready-to-wear, făcute pentru această vară atât de așteptată de toți. Provoacă la îmbucurare, la pace și la împrietenire și au fost create cu bucurie pentru podiumul pe care pășim zilnic unii alături de ceilalți.

Colecția de resort Raluca Soare, creată special pentru Gala Transilvania Fashion, este în perfect acord cu colecțiile de resort internaționale, care se desfășoară în aceste zile pe întreg globul. Iubirea ei pentru culoare se regăsește aici într-o conexiune interesantă cu pictura. Bineînțeles, cele două au același vocabular estetic, dar transpunerea lor în zona modei este una impecabilă, fresh, dinamică, modernă și, în același timp, ușor visătoare, ludică, într-o căutare creativă continuă.”, a spus Alin Galatescu, Art-Directorul colectiei. 

Gala Transilvania Fashion a prezentat publicului ținute couture cu piese spectaculoase prin abordare și creativitate, într-o viziune modernă și inovativă. Line-up-ul designerilor români a cuprins nume sonore, premiate și consacrate în arta creației vestimentare: Cătălin Botezatu, Inga Brăgaru, Studio Cabal & Laura Olaru, Rita Mureșan, Clara Rotescu, Marius Gheorghe, Eszter Pentek, Diana Borcea, Ioana Degău, Anna Roman și Antonia Nae, enumerați în ordinea intrării pe catwalk.

“Colecția the Power of Colors este un triumf al bucuriei. Ne ia de mână și ne conduce către un vernisaj al emoțiilor, iar noi nu trebuie decât să ne lăsăm seduși și purtați de ea și să dăm voie culorilor să își planteze vibrațiile în sufletele noastre. Este un summum de lirism pictural, este o orchestrație de nuanțe, este un răspuns la nevoia noastră uriașă de reconectare.”, spune și Raluca Soare.

Colecția urmează să fie fotografiată în această perioadă la Cluj Napoca, în cel mai ciudat muzeu din Transilvania, Steampunk Transylvania.

Piesele vestimentare unicat Raluca Soare pot fi achiziționate pe  site-ul oficial, precum și din showroom-ul Le Boutique du Soleil din București.

Despre Raluca Soare

Raluca Soare este designer de ținute unicat.  

Piesele vestimentare pe care le creează adună vibrații și emoții care te poartă pe toate continentele. Culori îndrăznețe, materiale sofisticate, povești în care te regăsești. Pentru Raluca, dragostea pentru culori este un act de iubire. 

Raluca Soare este brandul pe care îl alegi pentru că ai curajul să te arăți lumii așa cum ești. Un brand care în loc să creeze aparențe, te ajută să te simți bine în pielea ta.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *