Cum să-ți creezi un stil vestimentar original. Trucuri de la designerul brandului Parapli Solèy

Cover

Un stil vestimentar original este un obiectiv pe care orice femeie își dorește să îl atingă. Raluca Lupulescu Soare, creatoarea brandului vestimentar Parapli Soley și designer de piese de îmbrăcăminte unicat, oferă câteva sfaturi pe care oricine le poate pune în practică pentru a avea un stil vestimentar propriu.

“Femeia, prin definiție, își dorește să întoarcă capete. Să lase urme. Vizuale, olfactive, magice. În plus, fiecare din noi aveam o personalitate bine conturată. Chiar dacă unele dintre noi stăm mai prost la capitolul curaj, este suficient să vedem sau să simțim încântarea și aprecierea în ochii și vorbele unui bărbat sau ai unei prietene și începem să ne asumăm îndrăzneli vestimentare, cromatice sau cu tăieturi aparte. Cu alte cuvinte, începem să ne asumăm pe noi însene. Cu pași înceți sau prin acțiuni șocante, în funcție de cum rezonează fiecare dintre noi, este foarte important să răspundem nevoii noastre de atenție, deoarece, să fim sigure de acest lucru, toate aceste mici acțiuni curajoase vor conduce către câștigarea unei încrederi mari în propria persoană. Iar acea atitudine odată câștigată… nu mai poate fi detronată cu ușurință. Așadar, sfatul meu este să fiți atente la ce vă place, la ce va rămâne gândul și să vă oferiți curajul acelui stil vestimentar. Unice să fiți, vă doresc!”, spune Raluca.

IMG_9109

Iată care sunt sfaturile Ralucai.

  1. Cunoaște-ți și înțelege-ți forma corpului. În acest fel, vei reuși să îți dai seama care sunt formele ce ți se potrivesc cel mai bine. Întreabă-ți prietenii și familia și cere-le răspunsuri sincere atunci când probezi o piesă vestimentară. Poți încerca inclusiv să îți faci fotografii în oglindă pe care să le poți studia ulterior.
  2. Găsește-ți o semnătură proprie pentru garderoba ta. Poate fi un accesoriu, o culoare, un print sau un truc de frumusețe. Ceva care să te reprezinte. Ia în considerare și tipurile de activități pe care le desfășori.
  3. Investește în piese vestimentare care trec testul timpului. Alege haine pe care le poți purta pentru mai mult de un an de acum înainte și care să îți placă la fel de mult. Acestea vor fi pilonii garderobei tale.
  4. Recunoaște piesele vestimentare care nu îți plac și care nu te fac să te simți bine. Dacă un influencer pe care îl admiri și urmărești, poartă un outfit, nu înseamnă că este potrivit și pentru tine.
  5. Găsește culorile care ți se potrivesc. Te simți bine în gri? Sau ai purta doar roșu? Culorile sunt parte din tine și trebuie să îți ofere o stare de bine atunci când le aduci în vestimentație.
  6. Rămâi loială brandurilor ale căror haine te fac să te simți cel mai bine. Odată ce ți-ai găsit „sufletul-pereche” în materie de vestimentație, fii sigură că brandul tău preferat nu te va dezamăgi și că vei găsi întotdeauna haine pe care să le porți. Cu toate acestea, nu face o obsesie pentru acel brand, rămâi deschisă noutăților.
  7. Accesorizeaza cum simți. Accesoriile sunt o parte importantă a acestui puzzle și pot spune multe despre personalitatea ta.
  8. Experimentează cu piese vestimentare care te inspiră. Dacă ai găsit un look care îți place, reține-l și încearcă să-l reproduci. Ar putea să ți se potrivească. Pornind de la el, îți poți completa garderoba și cu alte piese vestimentare.
  9. Poartă toate hainele pe care le ai în garderobă cel puțin o dată. În acest fel, îți vei da seama ce tip de haine te fac să te simți cel mai bine și în care te simți cel mai confortabil. Construiește de acolo.
  10. Nu uita că toate piesele vestimentare trebuie să te reprezinte în totalitate. Să îți exprime personalitatea și să te facă să te simți feminină și puternică.

Despre Parapli Soley

Parapli Solèy s-a născut din iubirea pentru culori şi din nevoia de a crea. Parapli Solèy s-a născut din dorinţa de a insufla curaj vestimentar femeilor. Şi asumare. Din dorinţa de a ţine negrul la rang de accesoriu.

Numele vine din creolă haitiană şi înseamnă “umbrele de soare”.

Hainele ne ajută de obicei să mascăm anumite defecte. Să ne construim o personalitate pe care alegem să o afișăm pentru a obține reacțiile dorite în societate.

Parapli Solèy își propune exact contrariul. Este brandul pe care îl alegi pentru că ai curajul să te arăți lumii așa cum ești. Un brand care în loc să creeze aparențe, te ajută să te simți bine în pielea ta.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *