Cine este Poppy Delevingne si de ce ‘calca” pe urmele Carei?

c50be6ef-4b50-4d7d-92d3-faea9565ba65Dupa Cara Delevingne, a venit randul surorii sale Poppy sa straluceasca pe covorul rosu, de data aceasta la cea de-a 68-a editie a Festivalului de Film de la Cannes. Fiind una dintre vedetele invitate la premiera filmului „Carol” in care joaca Rooney Mara si Cate Blanchett, ea a purtat o rochie boho-chic, din colectia de toamna-iarna a casei de moda britanice Burberry. Cu o nuanta verde intens, elemente marine, transparente seducatoare si un decolteu adanc, Poppy a fost nominalizata in randul celor mai bine imbracate celebritati de pe covorul rosu.

66d052a4-5696-4d39-8163-372597e23e74

In varsta de 29 de ani, Poppy cocheteaza la randul ei cu moda si actoria, remarcandu-se in filmul „Pirate Radio”. A fost descoperita de Sarah Doukas, de la Storm Management si a defilat pentru diferite case de moda de renume international. Ea este Young Ambassador al British Fashion Council si se afla printre preferatii designerilor Christopher Bailey, Matthew Williamson (cu care a impartit un apartament alaturi de Sienna Miller la New York) si Marc Jacobs. Este maritata cu James Cook si provine dintr-o familie de nobili englezi, fiind nepoata lui Sir Jocelyn Stevens, publisherul revistei britanice Queen.
Totodata, Poppy Delevingne este un fan declarat al casei de moda Burberry si nu rateaza nicio prezentare de moda in cadrul Kensington Gardens. Look-ul ei este relaxat, imbinand piesele de impact cu cele casual, rezultatul fiind de maximum impact stilistic!
Astfel de piese vestimentare poti gasi in magazinul Burberry, din strada Luterana nr. 4, cel mai mare flagship store din sud-estul Europei.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *