S-a lansat Bad Karma Magazine!

Bad Karma 5Când a fost ultima oară când ai încercat ceva pentru prima dată?

Cu această întrebare echipa Bad Karma Magazine a lansat săptămâna trecută o invitaţie în rândul bloggerilor, oamenilor din presa şi prietenilor dragi, de a fi alături de ei la lansarea revistei online cu acelaşi nume. Si noi am fost acolo! Ne-am împrietenit cu Bad Karma la Laboratorul de Cocktailuri, unde am avut ocazia să ciocnim o eprubetă cu licoare magică şi să descoperim ce surprize ne-au pregatit.

Bad Karma Magazine (http://www.badkarma.ro) este singurul site experience-based, cu conținut 100% original din România. Sub deviza “Just live a little!”, Ivanna, Draven, Hal şi Clarice scriu pe http://www.badkarma.ro despre experienţele pe care le au şi toate lucrurile care merită încercate. Puteţi citi impresiile lor la categoriile experiencing, sport, gaming, cârciuming, cooking şi party tips.

Bad karma 2

“Bad Karma Magazine e o sumă de evenimente şi provocări fără de care ai trăi într-o imensă plictiseală. Bad Karma este drăcuşorul care te îndeamnă să încerci lucruri noi, neobişnuite şi te aduce la concluzia că îţi şi place. Ne dorim să răspândim Bad Karma, să o facem cunoscută şi să trezim interesul oamenilor pentru experienţe noi. Just live a little!“, ne-a spus Ivanna, redactorul revistei Bad Karma.

La evenimentul de lansare a revistei am interacţionat cu echipa BadKarma Magazine, ne-am pozat “bad” la un panou special amenajat şi am asistat la un show live oferit de Laboratorul de Cocktailuri.

Le dorim mult succes prietenilor nostri de la BadKarma Magazine! 🙂

Bad Karma 4

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *