Plaza România a desemnat câstigătorii competiţiei de gătit Bon Appetit

Bon Appetit 3După ultima etapă a concursului de gătit, trei câştigători au obţinut premii în valoare totală de peste 3.500 de euro.

Cei trei câştigători ai concursului de gătit Bon Appetit, alături de câstigatorii celor doua premii speciale oferite pentru popularitate şi originalitate au fost desemnaţi în cadrul Finalei care a avut loc la Plaza România.

Cel care s-a calificat pe locul 1 a câstigat 1.000 de euro, cel de pe locul 2 a câstigat 500 de euro, iar cel clasat pe locul 3 a câstigat 250 de euro. Toţi aceştia, alături de câstigatorii premiilor speciale au primit cate un curs de bucatar oferit de  ICEP Hotel School.

Confruntarea abilităţilor gastronomice ale concurenţilor din finală, găzduită de Plaza România în data de 11 octombrie, a pus la încercare juriul format din Antonio Passarelli, Dan Boerescu, bloggeriţa Isabela Dobrin si Affan Yildirim, General Manager al Anchor Grup.

“Știm că românii sunt mari amatori de show-uri gastronomice, așa că ne-am gândit să facem unul la îndemâna lor, intr-un cadru cu totul inedit pentru astfel de competiţii – un centru comercial. Am sprijinit comunitatea amatorilor de gastronomie şi le-am dat șansa membrilor ei să iasă în lumina reflectoarelor şi să-şi transforme acest hobby într-o carieră în toată regula”, a declarat Affan Yildirim.

Juriul a punctat preparatele gătite de concurenți în finală, luând în calcul mai mulți factori: gustul și prezentarea preparatului, dexteritatea și originalitatea concurentului, dar și respectarea temei competiției: sănătate și savoare.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *