Pe 16 iulie, ne vedem pe terasa Palatului Bragadiru, la o seara magica de Vin la jazz!

vin-la-jazzJoi, 16 iulie, de la 19.00, pe terasa Palatului Bragadiru, ne delectam cu o seară magică de Vin la jazz!

Luiza Zan, o voce unică în România, Adalbert „Jimmy” Cserkesz (chitară), Asztalos „Asterix” Zsolt (percuție) și 20 dintre cele mai bune vinuri din soiuri românești, de la cele mai valoroase crame autohtone, vor încânta simțurile audienței.

Somelierii prezenți asistă barurile de prezentare a Feteștilor, Busuioacelor, Crâmpoșiilor și Băbeștilor. Degustăm brânzeturi fine de capră din Dobrogea (LactIQ), ne răcorim cu apă minerală Bucovina și ne desfătăm privirile cu o expoziție de artă românească de inspirație tradițională. Vinurile sunt disponibile pe toată durata serii, în limita diferitelor cantități disponibile.

DJ Sasha Gherghel (Zabriskie) este responsabilul cu atmosfera de party.

Vin la jazz! este un eveniment marca Vinul.Ro, parte din demersul cultural de promovare a valorilor tradiționale Cercul de Fetească.

Costul unui bilet este de 70 lei persoana si include degustarea de vinuri și brânzeturi, apa și concertul de jazz. Gustări delicioase sunt disponibile, contra cost, la eveniment.

Seara este una cu caracter de informare, distracție și socializare, terasa Palatului fiind amenajată cu mese de cocktail.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *