„Florile Reginei” – Prima expoziție florală dedicată aniversării a 140 de ani de la nașterea Reginei Maria a României

IMG_9716Atelierul de design floral al agenției Events By Carmen Ioniță a creat „Oaza de la Balcic”, o lucrare dedicată memoriei și spiritului artistic al Reginei Maria.

Avem bucuria și onoarea să expunem o compoziție originală în cadrul evenimentului „Florile Reginei”, al cărei vernisaj are loc în această seară, la Hotelul Arc de Triomphe din Bucureşti.

Aranjamentul conceput și realizat de Elisabeta Spreitzer și de Gabriel Drăgușanu reproduce tărâmul botanic spectaculos și plin de simboluri creat de Regină în domeniul regal din Balcic. S-au folosit elemente din arhitectura locală și flori precum mini trandafiri, gențiană, crizantemă, mușchi, skimia, iar marea de la poalele grădinii a fost sugerată prin hortensia.

Cei doi designeri au prelungit și exprimat în lucrarea „Oaza de la Balcic” tocmai armonia din atelierul pe care îl împart și cumularea celor două energii, masculină și feminină. Eli este „maestra” brandului Events By Carmen Ioniță, realizatoarea poveștilor pentru evenimente private și corporate, în timp ce Gabriel este reprezentantul firmei „Băiatul cu flori” – specializată în crearea și livrarea aranjamentelor florale.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *