Dam startul primaverii la YARD SALE® 18 & 19 Aprilie

Yard SaleDraga noastra, te invitam cu mare drag in urmatorul week-end (18-19 aprilie) sa cauti piese vestimentare unice sau accesorii cool, perfecte sa iti accesorizezi tinuta in aceasta primavara, la eco-targul Yard Sale din Dianei 4.

Pentru prima oara anul acesta, Yard Sale isi intinde trupele in demisol, plus si o parte din etaj si curte. La Rosetti, pe strada Dianei, sagetile “Yard Sale” te vor indrepta catre o terasa invadata de verdeata, soare si sute de chilipiruri.

Sambata, 18 aprilie si duminica, 19 aprilie, de la 10.30 la 18.00 – doua zile in care vei gasi de fiecare data alti expozanti, alte dulapuri care isi asteapta scotocitorii. Ia ochelarii de soare, prietenele si vino la un brunch, o limonada si doua zile de scotoceala la cel mai eco targ din Bucuresti.

Ce te asteapta la Yard Sale? Un brunch delicios (pe care nu il sarim niciodata cand mergem in Dianei), muzica buna, multe dulapuri de rascolit, pline cu frumuseti vestimentare si accesorii vintage grozave si prietenii noi de legat.

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Intrarea pentru vizitatori este gratuita!

Spor la shopping, girls!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *