Tratamente de epilare definitiva cu laser care combat rapid parul nedorit de pe corp

Tu stii ce implica epilarea definitiva laser? Daca vrei sa scapi rapid de parul nedorit de pe corp, iti propunem sa incerci unul dintre cele mai bune tratamente de epilare definitiva cu laser.

Alege epilarea definitiva cu laser indiferent de culoarea pielii!

Pentru o piele catifelata de lunga durata, parul nedorite poate fi combatut in mod eficient prin intermediul epilarii cu laser. Un tratament utilizat si recomandat de catre medicii dermatologi din intreaga lume este Gentle Max Pro care distruge firele de par nedorite in proportie de 30-60% la doar doua saptamani dupa o prima sedinta de epilare. Acest efect benefic are loc atat in cazul persoanelor care au tenul deschis la culoare, cat si pentru cele a caror piele produce mai multa melanina. Pe langa faptul ca reduce numarul firelor de par de pe corp, Gentle Max Pro tratateaza in mod eficient foliculita si impiedica cresterea firelor de par sub piele. Astfel, pielea devine matasoasa pe termen indelungat.

Tehnica de epilare cu laser care functioneaza la temperaturi ridicate

Elysion este un tratament care distruge rapid foliculii de par de pe corp , efectul datorandu-se temperaturilor ridicate folosite, insa fara a afecta tesuturile inconjuratoare.  Spre deosebire de alte echipamente de pe piata, aceasta tehnica de epilare are o rata de repetitie ridicata si foloseste o energie mare cu impulsuri scurte. De aceea, se obtin rezultate vizibile chiar de la prima sedinta. Tratamentul poate fi folosit pe orice zona a corpului, indiferent de tipul pielii. Tehnica de epilare definitiva da rezultate foarte bune si pentru pielea inchisa la culoare sau bronzata, cat si pentru persoanele care au o sensibiltate mare la durere sau care au parul inchis la culoare si densitate foliculara mare.

Epilare definitiva la putere mare

O alta tehnica de epilare definitiva cu laser este Primelase HR, care utilizeaza impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie pentru distrugerea foliculilor de par, impiedicand insa afectarea pielii. Viteza este una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui echipament de epilare definitiva, ceea ce inseamna ca efectele sunt rapide si de durata. O caracteristica extrem de importanta a acestei tehnici de epilare consta in lipsa durerii din timpul sedintelelor, facand ca indepartarea firelor de par sa fie usor de suportat de catre toti pacientii.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *