Simona Dragomir (fosta Balanescu) te invata sa ai o piele si un ten sanatos la orice varsta!

Conferinta 7 maiBinecunoscuta realizatoare tv si radio, Simona Dragomir continua conceptul conferintelor de sanatate si frumusete „Traieste Sanatos cu Simona”, cu o noua propunere ce are la baza tematica: „Minte sanatoasa intr-un corp sanatos„. Conferinta va avea loc in data de 7 mai 2015, orele 18:30, iar Simona, alaturi de invitatele sale, vor impartasi participantilor sfaturi privind protejarea si ingrijirea pielii la orice varsta.

„Conferintele «Traieste Sanatos cu Simona» sunt o continuare fireasca a emisiunilor tv si radio pe care le realizez. Dupa succesul pe care l-am inregistrat la conferinta din martie, cotinuam cu incredere aceasta initiativa cu o noua tema: «Minte sanatoasa intr-un corp sanatos», cu accent pe ingrijirea pielii si a tenului. Vom oferi sfaturi practice atat in ceea ce priveste ingrijirea feminina, dar si cea a bebelusilor, a copiilor si a barbatilor. Asta pentru ca pielea are nevoie de ingrijire aparte la orice varsta si de solutii personalizate pentru fiecare dintre noi, fie ca suntem de sex masculin sau feminin„, a marturisit realizatoarea radio si tv.

In plus, Simona Dragomir (fosta Balanescu) a tinut sa adauge: „De-a lungul timpului, tot mai multe persoane mi-au cerut sfaturi cu privire la diverse subiecte din domeniul sanatatii, frumusetii si al intretinerii corporale, educatiei si parenting-ului. Tocmai de aceea, conferintele «Traieste sanatos cu Simona» sunt realizate pentru a interactiona mai bine cu publicul si pentru a raspunde direct nevoilor participantilor cu ajutorul specialistilor in diverse domenii. Pentru fiecare dintre conferintele ce se vor desfasura in 2015, am ales sa colaborez cu vectori de imagine in industria frumusetii si a sanatatii. Centrul Medical Matei Basarab, cosmeticele Bebble ColonHelp, Top Line, Farmec si Ropharma, vor fi alaturi de mine la urmatoarea conferinta. Orice intrebare va avea raspuns in cadrul intalnirilor noastre, fie ca veti dori sa aflati detalii despre tema abordata sau chiar privind alte curiozitati.”

Va puteti inscrie la adresa conferintasimona@replicavedetelor.ro unde alegeti una dintre cele doua taxe de participare.

Fiti cu ochii pe noi, deoarece de-a lungul anului 2015, realizatoarea tv si radio va sustine 5 conferinte „Traieste sanatos cu Simona” pe diverse teme.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *