Descopera noul Calendar ADVENT 2023 de la Sabon

Tarziu in noapte, cand rasar stelele si luna vegheaza de sus, pe un taram deopotriva straniu si familiar, un orologiu vechi bate ora 13 si usi ascunse se deschid, purtandu-te catre un loc plin de mister, care se arata doar sub razele lunii… La neasteptata ora magica, cand toata lumea doarme, florile noptii se deschid a sarbatoare, umpland padurea de arome vrajite si culori vibrante.

Acestea sunt florile unice care asteapta pana la caderea noptii pentru a-si dezvalui adevarata frumusete sub lumina stelelor.

In timpul acestor festivitati nocturne, licuricii ne ghideaza pe caile secrete ale zanelor pana cand intunericul face loc unor privelisti de neuitat, buchetelor florale romantice, captivante, si bucuriei simple de a descoperi magia pura in inima naturii.

Aceasta e ora magica de dincolo de timp – o ora plina de surprize fermecatoare care pot fi gasite doar la SABON. Acum poti evada in aceasta ora magica din orice moment banal al zilei, cu ajutorul unei arome senzationale de sarbatori si al texturilor delicioase ce transforma ritualurile zilnice de ingrijire in aventuri palpitante, de neuitat.

Te invitam la numaratoarea inversa, sa traiesti ora magica a minunilor ascunse si a comorilor surprinzatoare!

In spatele fiecarei usite ale noului calendar ADVENT, te ispitim sa descoperi surprize pretioase, detalii incitante de frumusete oferite de SABON, care te vor transporta pe taramul magic vizibil doar sub lumina lunii…

Delicii incantatoare de ingrijire a pielii, produse de baie sau de corp pentru fiecare zi ce precede Craciunul, calauze ale rasfatului pentru anul ce vine.

Este cadoul perfect pentru cei dragi, sau o binemeritata tratatie pentru tine.

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuria de a crea si din dorinta de a oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

Sabon inseamna atentie pana in cel mai fin detaliu acordata ambalajelor, ingredientelor folosite si combinatiilor dintre ele, plus o neobosita grija pentru protectia naturii si a mediului inconjurator.

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta si o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe http://www.sabon.ro

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *