Cristi Pascu: Cum poti avea parul colorat ca Delia si Andreea Balan

andreea balan par colorat 4Delia si Andreea Balan sunt doar cateva dintre vedetele care au ales sa urmeze trendul anului in materie de nuante ale parului.
Artistele si-au colorat podoaba capilara in verde, albastru, chiar in curcubeu. La fel au procedat si vedetele de peste hotare, surprinzandu-si fanii cu schimbari de look spectaculoase.
Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu sustine ca acesta este trendul anului si ca oricine poate avea parul colorat, fara insa a folosi vopsea permanenta.
„Din ce in ce mai multe cliente imi cer la salon sa colorez suvite, varful parului, jumatate din lungimea lui sau chiar integral. Se poate face acest lucru apeland la creta colorata. Este vorba de un produs special conceput pentru vopsirea parului, care ofera rezultate pe loc si care se duce la prima spalare.
Creta colorata se afla intr-un dispozitiv special cu care se prinde exact suvita de par pe care ne-o dorim sa o coloram. Avantajele sunt multiple in comparatie cu vopseaua clasica: o poti aplica pentru un singur eveniment, iese la prima spalare, astfel ca poti apoi experimenta mai multe nuante, si nici nu ataca firul sau radacina parului. Este mult mai usor sa apelam la creta colorata daca ne dorim sa fim crazy pentru o zi sau doua, pentru un eveniment special, decat sa ne schimbam radical look-ul si sa ne chinuim apoi sa scoatem vopseaua. Suvitele colorate dispar la prima spalare cu sampon normal”, declara hairstylistul Cristi Pascu.
Cristi Pascu este considerat unul din cei mai experimentati hairstylisti din Romania, cu o activitate de peste 20 de ani in domeniu si supraspecializari la Londra, Milano si Budapesta.
Printre clientele sale se afla multe vedete din showbiz care apeleaza la serviciile lui pentru a-si schimba look-ul sau pentru a se prezenta impecabil la evenimente mondene.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *