Cel mai bun tratament impotriva caderii parului! Iata ce solutie ai la indemana!

Hair-loss-21Un par bogat si matasos este visul oricarei femei, insa, cu toate am trecut prin cel putin un episod in care ne-am confruntat cu o cadere excesiva a parului. Ce este de facut atunci cand podoaba capilara isi pierde stralucirea si pierdem din ce in ce mai multe fire de par?

Pentru a afla care sunt cauzele caderii parului, dar mai ales, care este cea mai eficienta metoda de combatere a acestei probleme, am stat de vorba cu medicul dermatolog Elos Skin&Laser Center, Dr Filis Demirgean.

Alopecia (caderea excesiva a parului) debuteaza cu subtierea si deteriorarea firelor. Mostenirea genetica, bolile tiroidei,  anemia, carentele de vitamine si minerale, stresul fizic sau emotional, sarcina si perioada de alaptare, anumite medicamente consumate timp indelungat, deficitul circulatiei sangvine locale, dar si bolile autoimune sunt responsabile de aceasta afectiune.

Recomandarea mea pentru prevenirea eficienta a caderii parului este mezoterapia, care prin microinjectari la nivelul scalpului introduce in radacina firelor nutrienti esentiali pentru un par sanatos, bogat si stralucitor. Brandul Filorga ofera cel mai complex cocktail de substante nutritive, care stopeaza caderea parului si intareste firele. Prin combinarea a peste 50 de vitamine, aminoacizi, coenzime si minerale parul isi va recapata densitatea, fenomenul de cadere se va diminua, iar firele isi vor reface structura și recapata grosimea.”

Asadar, de aceea nu au efectul mult asteptat diferitele sampoane si masti pe care le folosim. Acestea actioneaza la nivel superficial si nu ajung la radacina firului de par, pentru a-l fortifia. Inainte de inceperea tratamentelor de mezoterapie, se va face o analiza a firelor de par cu dermatoscopul Fotofinder, care va determina care foliculi de par sunt in faza activa si care nu, insistandu-se apoi pe zonele cu probleme. Deasemenea, analiza se va repeta pe parcursul sedintelor pentru a urmari rata de succes a tratamentului.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *