A slabit trei kilograme intr-o saptamana! O cunoscuta cantareata de la noi iti dezvaluie secretul

10916403_1155154837833488_4336753834972461800_oA trecut de varsta majoratului si are acasa o fetita superba, dar cine nu stie aceste lucruri nu le va banui niciodata daca o priveste pe Ianna Novac. Soprana care a devenit mama in urma cu aproape doi ani si-a revenit rapid dupa nastere, iar acum arata parca mai bine ca niciodata. Secretul? Un program extrem de incarcat, care tine locul orelor lungi de sport.

Oricat si-ar dori, Ianna recunoaste ca de cand a venit Erika pe lume nu mai apuca sa alerge sau sa mearga la inot, dar miscarea nu i-a lipsit deloc. De pilda, in ultima perioada cantareata a topit peste noapte nu mai putin de trei kilograme, si asta fara sa urmeze vreun regim. Totul s-a intamplat dupa o saptamana in care a repetat continuu pentru lansarea unui proiect spectaculos, pe care l-a pus la punct alaturi de balerinii profesionisti din Baletul Iuno Dance. Evenimentul ce a avut loc cu ocazia inaugurarii noii sali a teatrului “George Ciprian” din Buzau a reusit sa lase pe toata lumea fara cuvinte.

“Fiecare spectacol in parte ma consuma, pentru ca vreau ca totul sa iasa ca la carte, ca publicul sa primeasca ce este mai bun, dar de data aceasta a fost si mai si. A trebuit sa stabilim toate coregrafiile, sa repetam fiecare miscare in parte pentru a ne asigura ca totul va fi asa cum ne-am dorit. O saptamana am dansat de dimineata pana seara.  Dupa ce faceam repetitiile la sala alaturi de balerinii din Iuno Dance, acasa dadeam drumul la muzica si dansam singura, inca o data si inca o data. Dupa spectacol, am descoperit ca am pierdut vreo trei kilograme, nici nu mi-am dat seama cand si cum”, a povestit soprana.

Opteaza pentru alimentele naturale

De cand se stie, Ianna Novac a avut intotdeauna o alimentatie sanatoasa, dar nu poate spune ca urmeaza o anumita dieta. Vedeta nu se abtine de la nicio placere culinara, insa, opteaza pentru dulciuri facute in casa, evitand pe cat posibil produsele din supermarketuri. Una dintre retetele ei preferate de acasa este cea de somon “afumat”. Pe cat este de simpla, pe atat e de gustoasa!

“Luam un file de somon, il jupuim de piele, iar separat amestecam doua linguri de sare cu o lingura de zahar si una de boia iute sau dulce, dupa cum doreste fiecare. Dupa ce am amestecat bine aceste ingrediente, se unge pestele pe ambele parti si se infasoara intr-un tifon sau o bucata de material curata. Se baga la frigider, iar dupa 12 ore este gata! Eu il mananc foarte des, cu rucola”, a povestit soprana.

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns